marți, 4 august 2009

Românul s-a născut creştin


Romanii l-ar fi bătut bine pe Decebal cam ca în bancul ăla cu "prima zi n-am văzut nimic, a doua zi nimic...a treia zi am început să văd puţin cu ochiul stâng" din moment ce nu a mai putut să facă nimic. Perioada sa de neputinţă nu este specificată. Doar perioada în care a fost batut...se pare că a fost întinsă pe 4 ani.

Am aflat cu stupoare că poporul român s-a născut şi creştin pe lângă poet. Şi nu orice fel de creştin, ci catolic. Şi nu orice catolici, ci s-a format din geto-daci catolici, cărora le era "naşpa" că nu puteau să se transfere în ortodoxi ceea ce ar fi putut cu uşurinţă fi considerat transferul antichităţii şi probabil romani budişti. Astfel puteau fi transferaţi Zamolxisinho de la FC Sarmizegetusa, Decebal Carlos de la AC Napoca sau Deceneu Zidane de la FC Drobeta în schimbul lui Traian Beckham de la AC Roma.

Şi într-o nouă precizare total pe lângă subiect ne este dezvăluită perioada în care a fost contruită Epoca de piatră. Se pare că între anii 80-91, lucrările la aceasta fiind întrerupte pe perioada unei bătălii.

Un comentariu:

  1. ROMÂNUL S-A NĂSCUT ZAMOLXIAN

    http://reteaualiterara.ning.com/group/Religie/forum/topics/fragmente-din-cartea-romanul

    RăspundețiȘtergere