luni, 31 august 2009

Dacii şi romanii vorbeau aceeaşi limbă

















Conflictul dacilori şi a romanilor este că vorbeau aceiaşi limbă.


Dacii nu îi suportau pe romani pentru că vorbeau aceeaşi limbă cu ei.
Probabil motivul de ceartă al multor cupluri este şi acum faptul că soţul vorbeşte aceeaşi limbă cu soţia. Se pare că soluţia este foarte simplă: pentru a evita conflictele trebuie să ne căsătorim cu persoane care vorbesc altă limbă. Nu te înţelegi, nu te cerţi. Genial.

Religia geto-dacilor este romano catolică.
No comment.

Epoca de piatră, cuţit de ceramică, sticla de ceramică. vase din pământ, pietre, ceramică. Sol de pământ, fier de metal, copaci de lemn, pomi de copaci, burghiu de lemn, elefanţi, sticlă de peşte. Se fac multe lucruri din lut (ceramică), dar cuţite nu am mai pomenit.

Si(n)cretismul este o sticlă de porţelan şi care este oameni geto-dacilor.
No comment.

6 comentarii:

  1. Referitor la ultima fraza: uite unde este un urmas de-a lui Marean :)) 'care este oameni' :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar...la ce ti-a fost de folos?

    RăspundețiȘtergere
  3. Va zic eu la ce)))) Facea un referat despre cat de tampitel e poporul nostru. Dacii erau cei mai drepti si viteji dintre traci. "Intelepciunea" ne vine de la romani( aia din cizma istorica) Blame them )))))
    Ce bine ca nu i-a dat tema nasterea poporului roman ca ar fi zis ca din cauza ca in cartile de istorie scrie ca suntem urmasii a doi barbati cu brate tari, Decebal si Traian ar fi scris ca Decebal l-a ..... pe Traian din cauza faptului ca avea parul mare si n-a vazut pe cine ..... cand defapt toata lumea stie c-a fost invers))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Bah noi nu suntem un popor care a reiesit din daci si romani, ci din daci autohtoni si romanici. Adica populatii din provinciile romane cu populatie deja romanizata, care vorbea latina populara. Si pe langa ca erau de toate natiile, dupa retragerea romana s-au perindat nenumarate semintii barbare din care multe s-au contopit cu populatia autohtona din care au rezultat protoromanii...si apoi s-au pierdut in neguri pana au venit ungurii care au zis ca nu era nimeni aici cand au ajuns si de aici teoria imigrationista si toate discutiile din jurul ei...
    Parerea mea

    RăspundețiȘtergere