luni, 3 august 2009

Omul care face orientul antic este zeităţile




Din episodul anterior am aflat că armele într-adevăr erau ocupaţia lor, alături de unelte şi ocupaţie. Acum aflăm că de fapt tot bătaia era pe primul loc. Chiar şi când venerau ei se băteau. Obiceiurile omului preistoric erau legate toate de bătaie. Bineînţeles că şi ei, ca şi orice oameni, câteodată erau răi şi câteodată erau luni. Sau marţi. Dar nu trecuţi de miercuri.





Ca şi cult, spre deosebire de viitorii greci, ei plantau orice, fiind o societate capitalistă incipientă, ei crezând în troc.

Se pare că domnul nostru este bine documentat, ştiind că regii Orientului antic erau consideraţi zeităţi pe pământ, explicând foarte simplu prin propoziţia Omul care face orientul antic este zeităţile.

De asemenea aflăm ca pictură este de fapt termenul acordat pictorului preistoric, iar trocul este o putere foarte mare...ca să dam un exemplu intr-o propoziţie pe înţelesul tuturor: "Incredibilul Hulk se umplea de troc" sau "Incredibilul Hulk se troca."

Dacă omul preistoric...de fapt când omul preistoric se bătea, el se zoomora, adică se omorau cu animale. Preferata publicului era omorârea prin lovirea cu marmota. Apoi sugrumarea cu iepurele sau ghilotinarea cu cocoşul de munte.

Un comentariu: